Schimb de generații în voleiul nădlăcan. Junioarele și cadetele se împrăștie prin țară, iar CS Victoria Nădlac va înscrie doar echipă de „speranțe”

  de Dan Lazăr | 8 iulie 2020, 6:30 PM | Nădlac | Sport

  0

  Nădlacul a fost în ultimii ani un punct important pe harta voleiului feminin juvenil din România, totul culminând cu titlul de vicecampioană națională la categoriiile minivolei și speranțe, obținute în 2016, respectiv 2017, și cu medalia de aur la Olimpida Gimnaziilor, anul trecut. Antrenorul Dorin Vărșăndan a lansat mai multe jucătoare spre diferite loturi naționale, el însuși fiind actualul tehnician secund al echipei reprezentative Under 17.

  Povestea însă se întrerupe în această vară, CS Victoria Nădlac renunțând să mai înscrie echipe de cadete și junioare în următorul sezon, astfel că mai multe jucătoare s-au înțeles deja cu echipe precum Dinamo, „U” Cluj-Napoca sau CSM Timișoara.

  „Consider că e prea devreme să fie sfârșitul echipei”

  „Consider că e prea devreme să fie sfârșitul echipei, deoarece am fi avut multe de arătat în sezonul următor. Consider că e prea devreme să încep un nou început și să închei ceva ce nu era timpul să fie încheiat. Capitolele unei cărți sunt delimitate de autor, dar din păcate, nu eu am fost autoarea acestei cărți minunate, am fost doar personajul principal din povestea mea, însă din nefericire, circumstanțele duc către finalul acestui capitol ce a început acum 4 ani la Nădlac”, a scris, pe o rețea de socializare, una dintre, deja, fostele jucătoare ale Nădlacului.

  Deși pare un pas înapoi pentru voleiul din județul nostru, suntem convinși că prof. Dorin Vărșăndan este un luptător și va reuși să scoată la lumină noi generații de valoare, iar prima poate fi chiar echipa de speranțe, care va participa în viitorul campionat național.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.