News AlertS-a sunat „mobilizarea” generală! Autoritățile declanșează ample acțiuni de control și în Arad!

  de Alin Olteanu | 11 iulie 2020, 10:25 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  La şedinţa în sistem videoconferinţă cu prefecţii şi şefii structurilor MAI și ai celorlalte instituţii şi autorităţi cu atribuţii în gestionarea situaţiei generate de creşterea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19, li s-a cerut tuturor celor cu atribuții în domeniu să amplifice controalele spre limita maximă, din cauza faptului că s-au constatat încălcări semnificative ale regulilor.

  În acest sens, inclusiv în Județul Arad, autoritățile statului au programate, pe timpul zilei și al nopții, în week-end, o serie de acțiuni menite să „producă” respectarea regulilor impuse de guvernanți.

   

  Foto: PresaSM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.