marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  S-a stins Florian Stoica, solistul trupei Conexiuni

  de Special Arad | 14 noiembrie 2019, 10:12 AM | Naţional

  0

  (foto: Antena3)

  O voce unică în rockul românesc, compozitor și interpret, prahoveanul Florian Stoica a murit ieri seară, lăsând în urmă piese de care se vor bucura multe alte generații.
  Solistul trupei Conexiuni s-a stins în miercuri seara, în în jurul orei 22.45, acasă, la Urlați. Nimeni nu se aștepta, mai ales că în ziua anterioară purta discuții aprinse cu apropiații pe teme politice. Era extrem de interesat de ce urmează pentru România.

  Inginer de profesie, pasionat de fenomenele sociale, Florian Stoica va rămâne pentru mulți acea voce din rockul românesc, care dincolo de toate ne amintea că suntem oameni. Una dintre cele mai cunoscute melodii ale sale, rămasă ani buni în topurile de profil, a fost ”Tu”.

  În această dimineața, familia lui Florian a postat umărtorul mesaj pe pagina de facebook a artistului:

  ”Acum am vrea ca „TU” sa „Mai ramai putin”, insa cu durere in suflet trebuie sa va anuntam ca al nostru sot, tata, prieten, artist, Florian Stoica – solistul formației Conexiuni, a plecat aseara la 22:45 spre Ceruri pentru ca are un spectacol in fata Domnului, cel mai dureros pentru noi, dar probabil cel mai valoros pentru el. Slujba de inmormantate va avea loc Sambata la Biserica Sfintii Voievozi din Urlati.”

  sursa: observatorulph.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.