sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-a stins Edita, una dintre cele mai bune cofetare ale Aradului! A trăit o viață dulce și înmiresmată…

  de Lucian Dănilă | 19 decembrie 2016, 11:17 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Este doliu la Nădlac, dar și în Arad. Plâng și florile… Edita Szojka, una dintre cele mai bune cofetare din județ, s-a stins la numai 44 de ani. Era o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului, iar ca dovadă sunt recenziile celor care au gustat din produsele ei.

  „La Edita din Nadlac am facut tortul. Tortul a fost suhaida cu visine, pentru acasa am avut mini tortuletele cu vanilie si sos de fructe de padure glazurate in fulgi de ciocolata alba, in niste cutii superbe in perfect acord cu tot aranjamentul nuntii!

  Tortul nasilor a fost putin mai altceva, adica o cutie de ciocolata alba sculptata care inauntru avea din plin praline delicioase hand made tot de Edita!

  Noi am avut nunta la Timisoara, si transportul ni l-a asigurat ea in pret cu masina frigo, iar tortul a fost montat si terminat la restaurant, ca sa fie ea sigura ca nu se intampla vreun accident… Deci o adevarata profesionista!”, este doar o recenzie luată aleatoriu de pe un site, o recenzie care făcea referire la Edita.

  A studiat la Paris și la Londra, fiind cunoscută și în țară, dar și în afara ei. Pasiunea ei a fost cofetăria, dar și florile. „Ester” se numește agenția Editei de organizări de evenimente, „un concept unic prin care incercam (si reusim de ficecare data) sa organizam un eveniment, astfel incat fiecare particica din el sa fie parte dintr-un intreg, parte dintr-un vis”.

  O boală nemiloasă a răpus-o la doar 44 de ani. Nădlacul plânge. La fel și Aradul…

  Dumnezeu să o odihnească în pace!

  edita-1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.