S-a stins din viață unul dintre dascălii îndrăgiți ai Aradului, Maria Bătrân…

  de Lucian Dănilă | 9 noiembrie 2020, 8:57 AM | Știri Arad

  1

  O cunoșteam din taberele de pionieri de dinainte de Revoluție. Era o femeie caldă, mereu zâmbitoare, exigentă când era nevoie, dar și cu glumele la ea atunci când situația era de așa natură.

  Nu mi-a fost dascăl, dar îmi amintesc o întâlnire cu ea acum aproximativ 15 ani. Ne-am bucurat mult de reîntâlnire, deși la acea vreme deja trecuseră niște ani. Despre Maria Bătrân, însă, vorbesc mai bine și mai frumos foștii ei elevi, sau fiica ei, Alina.

  “Dumnezeu nu putea fi peste tot și, prin urmare, a făcut mame.”

  Mama mea nădăjdui că este acum la el…”, scrie Alina, fiica ei.

  „Offf,ce veste tristă! Ai fost si vei rămâne mereu în sufletele noastre , o femeie minunată, deschisa, glumeață , care știa să-i facă pe toți din jurul ei sa zâmbească ; o profesoară de nota 10 , cu siguranță, mulți dintre elevi nu te vor uita”, scrie Andreea.

  Maria Bătrân s-a stins din viață sâmbătă, 7 noiembrie, la vârsta de 70 de ani…

  Înmormântarea are loc astăzi, luni 9 noiembrie, la Casa Funerară Kuki din Grădiște începând cu ora 13.

  Drum lin printre îngeri, doamnă profesoară….

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.