S-a stins din viață ultimul veteran de război din Sântana, Roman Ioan

  de Special Arad | 7 December 2021, 3:02 PM | Sântana | Știri Arad | Topic special

  1

  (foto: ziarul Sântăneanul)

  „Cu regret, anunțăm decesul domnului Roman Ioan la vârsta de 98 de ani, ultimul veteran de război din Sântana. Consăteanul nostru a deținut gradul de plutonier, arma artilerie, fiind decorat cu următoarele distincții: Medalia Victoria URSS din 1945 și Medalia Eliberarea de sub jugul Fascist din 1954”, anunță Primăria Orașului Sântana.

  Înmormântarea va avea loc cu onoruri militare joi, în data de 09.12.2021, la ora 13:00, la cimitirul din Comlăuș.

  „Ne plecăm cu respect în fața eroismului și jertfei consăteanului nostru, precum și a tuturor celor care au plecat pe front, și-au făcut datoria față de patrie, fiind exemple demne de urmat pentru toți cei care cred în PATRIE, PATRIOTISM, JERTFĂ. Emblema pe care o poartă corpul veteranilor de război ai României se traduce prin: SACRIFICIU, DEMNITATE ȘI ONOARE!”, au mai scris reprezentanții Primăriei Sântana într-o postare de Facebook.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.