luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  S-a stins din viață Dorina Mariș, profesoară la Liceul „Elena Ghiba Birta” și Școala Generală Nr. 21

  de Lucian Dănilă | 20 mai 2021, 8:40 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Clipe grele pentru familia profesorului Gheorghe Mariș, dascăl de matematică timp de câteva decenii la Liceul „Elena Ghiba Birta” din Arad, actualmente Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”. În ultimul an, Gheorghe Mariș și-a pierdut cele mai dragi ființe din viață, fiul său, care a încetat din viață în urmă cu aproximativ un an, la doar 47 de ani, iar acum, soția sa, Dorina-Mioara, cea care i-a fost alături mai bine de jumătate de veac.

  Dorina-Mioara Mariș a fost profesoară de geografie, o materie foarte plăcută de elevi, la fel cum foarte plăcută a fost și ea. O fire jovială, foarte populară printre elevii săi, Dorina-Mioara Mariș a predat geografia la Școala Generală Nr. 21 din cartierul Aurel Vlaicu al Aradului, dar și la școala la care a predat soțul său, „Elena Ghiba Birta”.

  Așa cum am scris și mai sus, Dorina-Mariș a trecut prin cele mai grele momente în urmă cu un an, atunci când și-a pierdut fiul, cea mai grea lovitură din viața unei mame. La doar un an după acea durere, Dorina-Mariș pleacă și ea din această lume, la vârsta de 77 de ani. S-a dus după fiul ei…

  Priveghiul are loc în această seară la casa funerară „Kuki” de pe strada Cocorilor, iar slujba funerară are loc vineri, ora 13, la cimitirul din Micălaca de pe strada Pășunii.

  Somn lin printre îngeri, doamnă profesoară…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.