joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-a stabilit câștigătorul Eurovision România. Ascultă melodia care „joacă” finala la Torino!

  de Special Arad | 6 martie 2022, 7:44 AM | Muzică | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  WRS va reprezenta România la Eurovision, în Torino, cu piesa Llamame, concurs ce se va desfășura în luna mai a acestui an. Pe numele real Andrei Ursu, WRS a obţinut 59 de puncte, învingându-i pe Dora Gaitanovici, locul trei, şi Kyrie Mendél, locul doi.

  Piesa Llamame a fost printre preferatele publicului, însă jurații au fost cei care au trimis-o să reprezinte România, la Torino, în Italia. Pe locul doi s-a clasat Kyrie Mendel, iar pe trei Dora Gaitanovici. Nu mai puțin de 12.599 de telespectatori au votat, sâmbătă seară, la finala Selecţiei Naţionale.

  Pe numele său adevărat Andrei Ursu, WRS a lucrat, la începuturile carierei sale în showbiz, ca dansator al unor show-uri de talente, iar apoi a fost membru în trupa de băieți Shots. A fost îndrumat de mic spre o meserie în lumea artistică, ambii părinţi fiind dansatori, iar la show-urile PRO TV a colaborat cu artiste precum Antonia, Ruby şi Andreea Bănică.

  Numele meu este Andrei Ursu, cel de scenă WRS, sunt un artist din Buzău, născut în 1993. Fac multă muzică și scriu și pentru alții. Îmi place să petrec. Îmi place să dansez, am început la «Românii au talent» și «Vocea României», așa mi-am început eu cariera. Părinții mei sunt ambii dansatori și am început să dansez de foarte mult, de copil, de la vreo 12 ani am început. Am dansat cu alți artiști înainte să ajung la PRO TV, am dansat cu Antonia, cu Corina Bud, Andreea Bănică, Ruby. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști”, a povestit WRS pentru Click.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.