S-a spânzurat la 36 de ani în blocul 184 din Micălaca!

  de Luci Precup | 15 octombrie 2015, 6:22 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Știri Arad. Tragedie imensă într-o familie din Arad în această după amiază. Un tânăr de 36 de ani, căsătorit și tatăl unui copil, și-a pus capăt zilelor spânzurându-se în propriul apartament.

  Cunoaștem inițialele numelui victimei, M.F., iar apropiații lui spun că era sub tratament. M.F. lua pastile pentru tratarea depresiei. Astăzi, însă, nu a mai rezistat și acăzut pradă propriei depresii, alegând să își curme viața.

  O ambulanță s-a deplasat la fața locului, dar medicii nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.