sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Sâmbătă de foc pentru IPJ Arad, luptătorii S.A.S. și jandarmi. Acțiune de amploare în județ

  de Special Arad | 24 septembrie 2023, 2:15 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat IPJ Arad. Sub coordonarea Serviciului de Ordine Publică, în dimineața zilei de 23 septembrie a.c., polițiștii orașului Curtici, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Secției Rurale de Poliție 2 Arad, Biroul pentru Protecția Animalelor, polițiști economici și luptători S.A.S., cu sprijinul jandarmilor I.J.J. Arad, au desfășurat o acțiune de amploare, pe raza localităților Curtici, Macea și Șofronea.

  Activitățile au avut ca scop reducerea riscului rutier, prevenirea faptelor antisociale și descurajarea fenomenului infracțional.

  Au fost legitimate 191 de persoane și legitimate 101 vehicule și 6 societăți comerciale. 89 de persoane au fost testate cu aparatele alcooltest și DrugTest.

  Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 69 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 68.000 de lei, dintre care 42 pentru nerespectarea legislației rutiere, și 4 pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010, privind transportul de material lemnos.

  Polițiștii au reținut 2 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

  Au fost confiscați 44 de metri cubi de material lemnos, în valoare de 10.600 de lei, precum și suma de 1.575 de lei, care nu a fost înregistrată în casele de marcat.

  Aceste acțiuni se desfășoară permanent, atât în municipiu cât și în județ.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.