S-a rupt și Ubbink! Olandezul nu intră în calcule pentru meciul cu Sepsi

  de Lucian Dănilă | 1 December 2022, 10:18 AM | Sport

  0

  După trei săptămâni de pauză în Superliga, pauză generată de meciurile de la Cupa Mondială din Qatar, UTA se întoarce pe teren mâine de la ora 15.30 contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, meci care se va disputa pe Arena Francisc Neuman.

  Olandezul Desley Ubbink a fost un caz în vremea în care echipa era antrenată de Ilie Poenaru. Trimis să se antreneze singur, Desley nu mai intra deloc în calculele lui Poenaru și avea interzis și în vestiarul Bătrânei Doamne fiind văzut ca un… măr stricat.

  Situația sa s-a schimbat radical din momentul în care la echipă a revenit antrenorul care l-a adus la Arad și care l-a dorit și la Universitatea Craiova, în scurta perioadă pe care Gyuszi Balint a petrecut-o acolo. Revenit în primul unsprezece, evoluțiile olandezului au fost din ce în ce mai bune. Din păcate, Balint nu se va putea baza pe serviciile lui Ubbink la meciul de mâine cu Sepsi.

  „A simțit o înțepătură la nivel muscular în timpul antrenamentului și dată fiind perioada asta rece, cu terenuri grele, riscul ar fi prea mare să îl forțăm. Nu va intra în calcule pentru meciul cu Sepsi”, spune Balint.

  Astfel, Ubbink întregește o listă și așa lungă de indisponibili, o listă pe care mai figurează suspendatul Hoxhallari, dar și accidentații Chindriș, Erico, Isac, Ademi și Cascini. Revine în lot și cel mai probabil și în primul unsprezece Marko Vukcevic, dar sunt apți pentru partida de mâine și portarul Florin Iacob și Raul Șteau, jucători care au absentat la amicalul cu OFK Vrsac.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.