joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Update S-a publicat lista finală cu candidații la concursul de directori și directori adjuncți la școlile din județul Arad

  de Raluca Medeleanu | 13 iulie 2017, 11:14 AM | Educaţie | Topic special

  1

  Inspectoratul Școlar al Județului Arad a publicat la ora 14:00 lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru ocuparea posturilor de directori și directori adjuncți la unitățile școlare din județul Arad.

  Puteți consulta lista accesând ACEST LINK.

  Concursul se organizează în baza Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, aprobată prin OMENCȘ nr. 5080 / 31 august 2016.

  Concursul de ocupare a funcției vacante (vezi AICI funcțiile vacante) de director sau de director adjunct din unitățile de învățământ de stat din județul Arad va începe în 17 iulie, cu proba scrisă.
  Validarea rezultatelor finale se va face cel târziu pâmă în data de 4 august.

  calendar concurs directori

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. imi pare bine ca sotia marelui inspector general adjunct, din partea UDMR, are nevasta Pelegrini Lila cu dosar complet. Tare frica mi-a fost ca va avea dosar incomplet. Traiasca nepotismele din UDMR. Poate, poate invatam si noi ceva de la ei. Bunul simt m-ar face sa nu fac pasul acesta.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.