duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-a pogorât Iadul în închisoare! 60 de morți decapitați, amputați și spânzurați. Sălbăticie de neimaginat (VIDEO)

  de Special Arad | 3 ianuarie 2017, 1:43 PM | Internaţional

  0

  Aproape 60 de oameni au murit într-un conflict izbucnit între două bande rivale într-o închisoare din Brazilia. Luptele au fost de o sălbăticie greu de imaginat – peniteciarul Anisio Jobim din orașul Manaus (Amazon) arată ca după măcel, iar presa vorbește despre decapitări, trupuri mutilate și corpuri spânzurate și atârnate de zidurile închisorii.

  În timpul revoltei au fost luați ostatici peste 70 de deținuți. Unii au fost executați, alții au fost în cele din urmă eliberați. Rudele îngrijorate venite să afle informaţii despre cei închişi acolo au dat peste o priveliște de filme horror – podeaua scăldată în sânge, cadavre atârnând pe pereți, membre tăiate și aruncate. Pe rețelele de socializare circulă deja imagini care sunt greu de suportat emoțional, scrie digi24.ro.

  Trupele speciale au reuşit în cele din urmă să pătrundă în închisoare şi să pună capăt revoltei.

  Este cel mai sângeros incident petrecut într-o închisoare în Brazilia ultimilor 20 de ani, în condițiile în care astfel de întâmplări au loc adesea în centrele de detenţie din Brazilia, supraaglomerate şi prost gestionate.

  La închisoarea Anisio Jobim, unde s-a petrecut măcelul din prima zi a anului, se aflau 2.230 de deținuți, în condițiile în care penitenciarul avea o capacitate de numai 590 de locuri.

  Cel mai grav bilanț al unei revolte petrecute într-o închisoare braziliană s-a înregistrat în 1992, la penitenciarul Carandiru, din statul Sao Paolo, când au murit 111 detinți, aproape toți fiind uciși în timpul asaltului dat de poliție pentru redobândirea controlului asupra închisorii, scrie digi24.ro.

  PS: Pe canalul youtube apar tot felul de filmulețe explicite cu crimele petrecute ieri, 2 ianuarie, în închisoarea Anisio Jobim. IMAGINILE SUNT TERIFIANTE!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.