marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  S-a oprit la intrarea în frizeria GIU. Încă o tamponare gravă pe strada Eminescu colț cu Cicio Pop

  de Adriana Barbu | 7 martie 2023, 8:26 PM | Știri Arad | Undeva

  1

  Se circulă cu viteză pe strada Eminescu, dar și pe Cicio Pop, așa că o dată pe lună, cel puțin, câte o tamponare strică mașinile celor implicați și, de cele mai multe ori, din cauza vitezei excesive, le proiectează vehiculele în mașinilor celor care se parchează în vecinătatea intersecției. Semnalele de alarmă trase de locuitorii din zonă, care au atenționat Primăria Arad că, în această zonă, tragediile sunt doar o chestiune de timp (și oricum s-a mai murit în intersecţia cu pricina din vina accidentelor), nu au fost băgate în seamă. Nimeni din zona de decizie nu a luat în calcul să monteze aici vreun semafor, în ciuda faptului că, după ultima tragedie de aici, discuțiile păreau de actualitate.

  În absența unor măsuri, marți, în jurul orei 20.00, s-a petrecut încă o tamponare care putea avea urmări tragice. Două vehicule Ford s-au lovit în intersecţie, iar una dintre maşini a ajuns la intrarea în frizeria GIU, lovind în urma acroşajului o altă maşină parcată regulamentar pe strada Ştefan Cicio Pop.

  accident 2

  Deşi unul dintre pasagerii maşinii care a ajuns lipită de frizerie părea, imediat după momentul impactului, a fi într-o stare de confuzie și amețeală, tinerii prieteni insistau să nu fie chemată nicio salvare. În scurt timp, însă, probabil anunţaţi de cineva, au ajuns la fața locului și poliţiştii, pentru a face cercetările de rigoare. Mai mult ca sigur, însă, drept cauză a tamponării va fi bifată viteza și neacordarea de prioritate a celui care circula pe strada Cicio Pop.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bine ca incompetentii corupti din primarie distrug intersectii si muta trecerea de pietoni absolut aiurea cum e cea de pe Vasile Milea colt cu IC Bratianu, unde cica vroiau sa faca un sens giratoriu absolut inutil, pentru ca cica sunt accidente in intersectie desi nu a fos unul de ani de zile, intersectie in care de vreo 1 luna si-au luat sculele si au plecat astfel ca nici sensul giratoriu nu s-a mai facut, iar in intersectiile unde chiar este nevoie de semaforizare si de modificari primaria nu face nimic.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.