vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-a lăsat ceața! „UTA nu exclude o colaborare cu partenerii semnatari ai scrisorii de intenție”

  de Lucian Dănilă | 19 aprilie 2022, 6:10 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  În aceste zile în care UTA a sărbătorit cei 77 de ani de existență, suporterii arădeni freamătă pe două planuri. Unul ar fi cel sportiv, plan pe care UTA traversează o perioadă dificilă, fiind aproape de zona periculoasă a clasamentului înaintea unui meci, am putea spune, decisiv cu Chindia.

  Celălalt motiv pentru care freamătă suporterii Bătrânei Doamne este această așteptare, chiar incertitudine, în ceea ce privește preluarea clubului începând din această vară de un grup de inițiativă format din oamenii de afaceri Simion Apreutese și Cătălin Juncan, în calitate de acționari, dar și a lui Rudi Vizental și Marius Grada, ultimii doi fiind parte din echipa care ar implementa și dezvolta noul proiect.

  Deși lucrurile păreau a fi pe un făgaș normal, iar Alexandru Meszar s-ar fi înțeles verbal cu cei patru oameni de afaceri, momentan, această tranzacție stagnează, iar comunicatul remis astăzi de clubul UTA face ca ceața în jurul acestui subiect să fie și mai deasă.

  Formularea din finalul textului lasă mult loc de interpretări: „În intersezon, conducerea clubului UTA Arad nu exclude o colaborare cu partenerii semnatari ai acestei scrisori de intenție”.

  Momentan asistăm doar la un duel al comunicatelor și nimic nu este cert…

  „COMUNICAT 19.04.2022

  În urma articolelor apărute în media cu privire la schimbarea asociaților AFC UTA Arad, conducerea clubului face următoarele precizări:

  Scrisoarea de intenție referitoare la preluarea clubului este reală și datează de acum două luni și jumătate. Aducerea ei în actualitate nu are nicio relevanță pentru momentul pe care îl traversează echipa noastră în acest moment. Mesajul nostru este de stabilitate atât în ceea ce privește banca tehnică, cât și jucătorii aflați în cadrul echipei, pentru a da totul până la finalul acestui campionat.

  De asemenea, în intersezon, conducerea clubului UTA Arad nu exclude o colaborare cu partenerii semnatari ai acestei scrisori de intenție.

  Împreuna pentru prezent si viitor,
  Doar UTA!”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.