S-a intrat în linie dreaptă! Au mai rămas cinci zile, iar Facebook-ul duduie. Sunt poze peste tot (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 9 octombrie 2017, 3:21 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Au  ai rămas cinci zile până la cel mai mare eveniment pugilistic pe care l-a organizat cineva la Arad în acest deceniu. „Vinovat” de această dată este Ruben Stoia, cel care a mâncat toată viața lui box pe pâine, a fost campion național de juniori, a luptat în zeci de meciuri la seniori iar de câțiva ani este și antrenor.

  Acum, Ruben se afla în fața prvocării vieții lui: Gala Campionilor 2017 de la Arad. Promovarea evenimentului este foarte agresivă la toate cluburile din oraș, fie că vorbim despre Art Caffe, Cristal Caffe, Old Ladies Pub, Molly Malone, Baza Desavoia sau Spartan, iar zilele trecute s-au fotografiat alături de Ruben și jucătorii echipei de fotbal UTA. Vorbim de solidaritate sportivă…

  Biletele s-au pus deja în vânzare și pot fi achiziționate în schimbul a 30 de lei , iar cele la zona VIP costă 100 de lei de persoană. Ele pot fi cumpărate de la localurile enunțate mai sus.

  gala 4

  Am mai scris de câteva ori despre sportivii care vor boxa la Arad, numele cel mai important fiind cel al lui Mihai Nistor, sportiv legitimat la Steaua, singurul pugilist din lume care l-a făcut KO pe actualul campion mondial al greilor, Anthony Joshua. Alături de Nistor mai vin la Arad Robert Jitaru (Brăila, Steaua), campion european de tineret și Răzvan Andriana (Dinamo), campion mondial de tineret. În timpul galei, în ring vor urca sportivi din România, Spania, Polonia și Ucraina.

  Ieri, la meciul dintre UTA, Ruben s-a fotografiat alături de Cipri Rus, fostul atacant al UTA care acum evoluează pentru Pandurii și care a și marcat ieri un gol. De asemenea, jucătorii arădeni s-au încălzit în tricouri cu Gala Campionilor.   

  gala 2

  Gala va începe la ora 19, dar de la ora 18 vor lupta doi copii de la Boxing Club Ruben Stoia, Amos Bartha și Mircea Nemeti.

  Pe Facebook, evenimentul Gala Campionilor 2017 are parte de o promovare foarte agresivă. Sunt fotografii, anunțuri, prezentarea sportivilor, tot ceea ce ține de acest eveniment.

  gala 3 gala 5 gala 6

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.