S-a înecat la doar 14 ani într-o baltă de pescuit de lângă Conop, în județul Arad! (Foto)

  de Lucian Dănilă | 14 iunie 2018, 4:41 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Un băiat de doar 14 ani și-a pierdut viața în această după amiază. Acesta se afla într-o barcă pe balta de pescuit din satul Chelmac, comuna Conop, împreună cu alți patru copii. La un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut în apa adâncă de aproximativ trei metri.

  Nu știm încă detalii de ce nu a fost salvat de cei din barcă sau de cei de la baltă. Probabil, copiii din barcă s-au speriat în momentul în care au văzut că băiatul nu mai iese la suprafață și de frică sau pentru că nu știau să înoate nu a sărit nimeni.

  A fost apelat numărul d eurgență 112 și la fața locului au sosit pompierii de la Garda 2 Birchiș. Băiatul a fost găsit prea târziu. Nu a mai putut fi salvat…

  A fost demarată o anchetă pentru a se stabili condițiile în care a murit copilul.

  Rămâne să se stabilească cine i-a lăsat pe cei cinci copii în barcă și de ce nu a sărit nimeni să-l ajute pe băiat.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.