duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  S-a închis bazinul de la Polivalentă. „Delfinul” a intrat în remont

  de Dan Lazăr | 14 decembrie 2019, 12:33 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Vineri, 13 decembrie, a fost ultima zi din acest an în care arădenii au avut ocazia să mai înoate la bazinul acoperit „Delfinul”, din zona Polivalentei. De sâmbătă, acesta a fost închis pentru obișnuitul remont de iarnă, iubitorii mișcării în apă, dar și sportivii, fiind așteptați la bazin, după toate probabilitățile, la mijlocul primei luni din 2020.

  Aflat în administrarea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Arad, bazinul are dimensiuni de 20x50x1,85 metri și o tribună cu 400 de locuri pe scaune.

  Din această toamnă, bazinul de la Polivalentă a fost părăsit de poloiști, prim-divizionara AMEFA Arad susținându-și meciurile de „acasă” la noul bazin din cartierul Subcetate.

  De mai mulți ani se speră că această bază sportivă va intra într-un proces de modernizare, odată ce lucrarea va ajunge pe lista Companiei Naţionale de Investiţii, lucru care însă se tot amână.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.