S-a grăbit la mall şi a fost accidentată pe trecerea de pietoni

  de Special Arad | 17 iunie 2014, 4:29 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Video

  9

  Grăbită să ajungă la mall, o tânără de 20 de ani a fost accidentată pe trecerea de pietoni de șoferul unui autoturism Nissan Primera din Arad.

  Accidentul s-a produs cu o oră în urmă, în fața Atrium Mall. Șoferul susține că nu a mai putut face nimic deoarece se afla la mai puţin de zece metri de trecere, martorii în schimb spun că acesta ar fi putut evita victima, dacă nu conducea cu viteză.Victima a fost preluată de un echipaj Smurd și transportată la Secția UPU, Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Conform medicilor UPU, tânăra se află în afara oricărui pericol. Aceasta prezintă leziuni minore şi în acest moment este supusă unor examinări radiologice.

  Video: Călin Bibe

  Foto: Doru Jidoi

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ce filme isi dau cei 2 care ii comenteaza omului,nu e vina lui,daca aia nu are o educatie minima din care sa reiasa ca trebuie sa te opresti la culoarea rosie a semaforului,de ce sa dai vina pe sofer?
   Si eu am fost aproape sa fac acest lucru cu niste “pitipoance de mall” care treceau pe rosu frumos…lent…

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Mulţumesc celor ce au făcut comentarii, sunt pertinente şi corecte, tânăra accidentată a trecut pe roşu şi la o distanţă de cel puţin 15 m. de trecerea de pietoni! Sunt coducătorul auto ce am accidentat-o şi regret enorm acest lucru dar aşa cum am afirmat şi celor doi reporteri pur şi simplu mi-a sărit în faţă şi nu am mai avut ce face ! În schimb celor doi reporteri Călin Bibe şi Doru Jidoi le-aş sugera să poftesască la o reciclare la specializarea Jurnalism din cadrul Universităţii la care lucrez ! Menţionez celor ce au făcut comentarii că am luat legătura cu cea accidentată (Daniela) şi suntem în relaţii amiabile, se simte din ce în ce mai bine şi nu a fost internată, ceea ce dovedeşte că mai sunt şi oameni corecţi ! Iar ca un răspuns, viteza a fost de circa 25-30 km/h iar individul cu salopetă şi-a dovedit cu prisosinţă nivelul f. mic al IQ-ului !

   0 voturi
   +1
   -1
  3. avand in vedere ca am intalnit si eu cazuri ca cel descris aici, tin sa dau dreptate soferului…opresti la rosu..indiferent ce ar fi..si treci pe verde..nu castigi nimic daca te grabesti ..ajungi cu 30 de secunde mai repede in cel mai bun caz…in cel mai rau..la spital
   Poate de spune cineva de ce , desi nu sunt lucrari..totusi sunt oprite unele semafoare intre gara si fortuna?
   Domnule Popa Lucian..ca sofer, va sustin..sunt convins ca nu ati dorit sa se intample asa ceva…grabnica recuperare Danielei..si bine ca nu a fost mai rau

   0 voturi
   +1
   -1
   • Domnule Claudiu, Vlad, Alex F., tânăra Daniela Penelea (cea accidentată cu care ţin legătura deoarece aşa e omeneşte şi care are o fetiţă precum o mică prinţesă!) este bine şi acest lucru mă bucură foarte mult iar către dvs. muţumiri pentru susţinere, cele scrise de mine sunt reale iar comentarii tip “ion ghidon” sunt precum cel ce le scrie ! Oricum ancheta poliţiei îi va dovedi lui “ion ghidon” că IQ-ul dumnealui are forma unei roate, adică cerc, adică 0 (zero)cât despre buna creştere şi bunul simţ nici nu se mai pune problema! Vă doresc sănătate şi să nu păţiţi ceva asemănător !

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.