sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-a făcut lumină! Un milion de beculețe luminează sărbătorile la Arad (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 4 decembrie 2014, 8:39 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Mai mult de un milion de beculețe luminează sărbătorile de iarnă ale arădenilor. În fața a peste 500 de arădeni, Iulia Șodincă, eleva din clasa a 6-a de la Colegiul Pedagogic Dimitrie Țichindeal care a câștigat Olimpiada Națională de Matematică, a aprins luminile, alături de primar.

  Astfel, la comanda Iuliei Șodincă s-a aprins cupola de pe platoul Palatului Adrministrativ, instalația fiind formată din mai mult de 60.000 de beculețe.

  După aprinderea luminii, pe scenă a urcat ConnectR, care a cântat mai bine de o oră aproape toate melodiile cunoscute din repertoriul său.

  Mâine, v ineri, de la ora 18, în fața Primăriei va fi organizat un spectacol susținut de copiii de la Palatul Copiilor, spectacol la care se vor apride luminile de la cei doi brazi de Crăciun de pe platou. Cu ocazia spectacolului de mâine vor fi împărțite cadorui la copiii prezenți la eveniment.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.