luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-a dat peste cap lângă Real încercând să evite un impact frontal! (FOTO)

  de Luci Precup | 7 septembrie 2015, 12:32 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  În timp ce conducea autoturismul Volkswagen Touran (cu volan pe partea dreaptă), din direcția Arad spre Vladimirescu – în zona hypermarketului Real, șoferul a pierdut controlul autovehiculului, a intrat pe contrasens unde circula regulamentar un autoturism marca Fiat care, pentru a evita coliziunea a tras de volan în dreapta, a lovit bordura de pe marginea părții carosabile și ușor Volkswagenul în partea din stânga, față, iar mai apoi s-a rostogolit în afara părții carosabile dincolo de liniile de tramvai.

  În urma accidentului nu au rezultat victime umane, șoferul Fiat-ului alegându-se cu o sperietură zdravănă și cu mașina grav avariată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Eu sunt chiar victima accidentului și pot sa va relatez Cum anume s-a produs acest accident .
   Eu circulam regulamentar și eram la intrare în Arad aveam 50/h când foarte brusc și cu viteza a intrat pe jumătatea benzii pe care eram eu și pur și simplu ceva s-a rupt la direcție deoarece masina a sărit bordura,liniile de tramvai și s-a oprit la cca 30 cm de stâlp ,a fost oribil iar doamna a pierdut controlul volanului din cauza bebelușului ei care i – a distras atenția, eu pe moment din cauza adrenalinei nu am acuzat dureri însă acum e mai greu ca nu e o zi ca alta și nu e de mirare deoarece mașină a fost mult proiectata în afară carosabilului ,am și un traumatism cranio cerebral și investigațiile continua iar de mașină sa nu mai vorbim ca este cam irecuperabila .Concluzionând neatenția și viteza doamnei au condus aici .

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.