duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-a blocat Vama Nădlac! Mulți români au făcut cale întoarsă când au auzit că trebuie să stea în carantină

  de Special Arad | 24 aprilie 2021, 11:02 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Vama Nădlac 2 a fost blocată de românii întorși din străinătate înainte de Sărbătoarea Floriilor. Majoritatea vin din țări precum Spania, Italia și Germania.

  Harta codurilor de pericol generate de pandemie s-a schimbat. Astfel, cum Germania se află în „scenariul galben”, cei care vin de acolo trebuie să stea în carantină 14 zile. Astfel, mulți dintre ei au făcut cale întoarsă.

  Au fost deschise cinci artere pe sensul de intrare în țară. Măsura a fost luată pentru a încerca o fluidizare a aglomerației formate în punctul vamal.

  Procesul de intrare în tară a fost mai lung pentru cei care veneau de pe teritorii aflate în scenariul galben. Aceștia au fost nevoiți să aștepte mai mult, deoarece trebuiau să treacă prin corturile de triaj, iar completarea documentelor necesare i-a mai costat încă o oră pe oamenii întorși de la muncă în străinătate.

  Autorităţile îi sfătuiesc pe românii care vor să vină acasă de sărbători să se informeze înainte de a pleca la drum pentru a evita riscul de a intra în carantină.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.