vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-a bătut palma pentru una dintre cele mai mari investiții din România, la Arad. Lidl a cumpărat teren de la un om de afaceri și va construi un mare depozit

  de Mihai Todoca | 9 decembrie 2021, 1:12 PM | Știri Arad | Topic special

  3

  După ce a coplătit realizarea unui sens giratoriu în Vladimirescu, care într-adevăr fluidizează circulația în zonă, gigantul retail Lidl pregătește una dintre cele mai mari investiții din județul Arad. Astfel, Lidl România a bătut palma cu omul de afaceri Gheorghe Medințu și a achiziționat un teren aflat în proprietatea arădeanului, situat în apropierea Hanului de la Răscruce, pe drumul care leagă Aradul de Pecica, undeva în spatele benzinăriei Petrom.

  Pe terenul cumpărat Lidl urmează să construiască mari depozite care vor deservi magazinele aflate în mare parte a țării, iar ca efect colateral am putea aminti și faptul că ulterior investiției nemților, orașul Pecica ar urma să fie racordat la rețeaua de apă a Companiei de apă Arad. Acest lucru însă nu este momentan confirmat.

  Ceea ce știm însă cu siguranță este că depozitele centrale ale Lidl vor deveni un hub în ceea ce privește transportul de mărfuri.

  Discounterul german are și alte depozite în România, și amintim pe cele de la Chiajna (lângă Bucureşti), Nedelea (lângă Ploieşti), Iernut (lângă Târgu-Mureş) şi Lugoj, un centru logistic de la Cordun, o localitate de lângă Roman.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Tovarășe, ai ieșit vreodată din Arad? Cum poți emana tâmpenii? Sensul giratoriu nu fluidizeaza nimic, zilnic trec pe acolo de cel puțin 5 ori, la orele de vârf e dezastru, asa ca nu uita sa ti iei aspenteru’, poate mai fluidizeaza chestia dintre urechi, a, si prostamolu’, hai ca glumesc!

   +3 voturi
   +1
   -1
   • Da, tovarășe, am ieșit din Arad, dar se pare că dumneavoastră chiar ratați subiectul articolului. Asta pe lângă că registrul „glumeț” în care știți să lăsați un comentariu devine cam pueril. În schimb nu pot să vă apreciez pentru două considerente: faptul că ne citiți și că ați ales un nume pe măsura comentariului. Toate cele bune

    +1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.