S-a aruncat „Securitatea” peste Poliția din Arad și… a ieșit prăpăd!

  de Alin Olteanu | 2 aprilie 2019, 7:59 AM | Știri Arad | Topic special

  4

  Astă noapte, aflat probabil într-o misiune, un șofer al firmei Dey Security (să ne fie scuzat cuvântul Securitate din titlu, dar e „tag” mai puternic) a pierdut controlul volanului tocmai pe strada Vârful cu Dor din municipiul Arad. Sărăcuțul de el… norocosul de el!

  Spunem sărăcuț, și la șofer ne referim, deoarece e bun de plată, bietul lovind nu mai puțin de trei mașini parcate în fața IPJ Arad, o mașină a Poliției, și două, personale, ale unor polițiști aflați la muncă. Pagube de pagube – așa cum se poate constata și în imaginile surprinse de un arădean care s-a întâmplat să ajungă în zonă în perioada în care autoturismele avariate își așteptau „călăul”, adică mașina care să le ducă la Service.

  Norocos, și tot la șofer ne referim, pentru că nu a fost băut, așa cum s-a verificat ulterior, și mai ales pentru că nu a dat peste mașinile mai-marilor din IPJ Arad, aceștia odihnindu-se la ora respectivă, adică undeva aproape de miezul nopții.

  Din câte știm, totul se va rezolva pe cale amiabilă și cu strâns de mâini.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.