joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  „Rutieriștii” care i-au făcut sărbătorile mai frumoase unui puști din Arad, distinși cu placheta „Polițiști de onoare”, de către ministrul de Interne

  A trecut puțin mai mult de o săptămână de când Special Arad scria despre isprava a doi agenți de la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad. Era vorba despre gestul agentului șef Ovidiu Fatol și al agentului principal Dorin Iepure, care în preajma sărbătorilor pascale i-au făcut o surpriză unui puști de numai șase ani, din Arad, un copil provenit dintr-o familie cu o situație materială precară.

  Micuțul Cătălin și-a dorit foarte mult o poză cu cei doi polițiști, iar dorința i-a fost îndeplinită. Mai mult, când l-au vizitat pentru fotografie, Dorin Iepure și Ovidiu Fatol nu s-au dus cu mâna goală, ci i-au adus puștiului și câteva cadouri, printre care și o tabletă.


  Citește și: Au făcut-o din nou! Doi „rutieriști” din Arad i-au făcut sărbătorile mai frumoase unui puști de șase ani | Video


  Ei bine, vestea că cei doi polițiști arădeni au făcut un astfel de gest a ajuns, surprinzător, până la ministrul de Interne, Marcel Vela. Iar sursele noastre din cadrul IPJ Arad susțin că la ministrul Vela nu a ajuns doar informația cu gestul celor doi, ci inclusiv articolul publicat de Special Arad, lucru care l-a determinat pe șeful MAI să-i premieze pe cei doi polișiști.

  „La data de 30 aprilie a.c., în videoconferința organizată la nivelul Ministerul Afacerilor Interne, doi polițiști arădeni au fost distinși cu placheta “Polițiști de onoare”.

  Agent șef Fatol Ovidiu și Agent principal Iepure Dorin, din cadrul Biroului Rutier, au primit această distincție din partea Ministrului Afacerilor Interne, domnul Marcel Vela, în urma gestului pe care cei doi l-au făcut de Paști.

  Polițiștii i-au oferit unui copilaș de 6 ani o tabletă și mai multe cadouri, reușind astfel să aducă un zâmbet pe fața micuțului care și-a dorit o poză cu ei.

  Polițiștii I.P.J. Arad au fost implicați în mai multe campanii de strângere de fonduri, pentru a-i sprijini pe cei mai puțin norocoși și a le face Sărbătorile Pascale mai frumoase”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, agent șef Claudia Iuga.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.