luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rute noi pentru avioanele care decolează din Timișoara. A fost introdus și programul estival. Vezi orarul zborurilor!

  de Special Arad | 31 martie 2015, 6:01 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Aeroportul International Timisoara anunță că, începând de mâine (duminică), 29 martie 2014, intră în vigoare noul orar al zborurilor, valabil până în 24 octombrie.

  Modificările sunt legate de orarul curselor, de frecvența zborurilor, dar vor fi introduse și noi destinații accesibile direct de pe Aeroportul Timișoara. De asemenea, din luna mai vor începe și primele curse charter ale tour-operatorilor din turism, către Turcia și insulele grecești.

  „În sezonul de vară 2015, pasagerii vor avea parte de două destinații noi: Torino – un zbor regulat, cu o frecvență de două ori pe săptămână – și Rhodos, o cursă charter săptămânală care nu a fost operată vara trecută. În acest an, Aeroportul Internațional Timișoara se află într-un trend ascendent în ceea ce privește numărul curselor aeriene, numărul destinațiilor oferite și numărul pasagerilor”, a declarat directorul general al Aeroportului Internațional Timișoara, Daniel Idolu.

  Începând cu luna aprilie va crește frecvența săptămânală a zborurilor spre și dinspre: Londra (de la 4 la 5 zboruri pe săptămână). Valencia (de la 1 la 2 zboruri pe săptămână), Bologna (de la 2 la 3 zboruri pe săptămână), Treviso (de la 2 la 3 zboruri pe săptămână) și va fi inclusă o noua destinație – Torino, cu două zboruri pe săptămână.

  O alta noutate este începerea operării pentru cursele de vacanță care vor zbura în perioada mai-septembrie: Antalya, Creta, Rhodos, Zakinthos și Skiathos. De asemenea, agențiile de turism oferă și destinația Costa Brava (prin Barcelona).

  În total, în această vară vor fi disponibile 22 de destinații directe de la Timișoara.

  Să nu cumva să vă mirați că am postat această știre la categoria „Știri Arad”. E de înnțeles, având în vedere faptul că Aeroportul Timișoara este net superior, din punct de vedere al zborurilor, celui din Arad.

  orar-vara-zboruri-aeroport-timisoara-1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.