Rusia taie legăturile virtuale cu restul lumii

  de - | 13 februarie 2019, 9:41 AM | Internaţional

  0

  Membrii Dumei, camera inferioară a Parlamentului din Rusia, au votat marţi, 12 februarie, o lege care priveşte securizarea internetului rusesc în eventualitatea izolării de reţeaua informatică globală.

  Legea votată în Duma prevede ca datele generate de companii şi persoane private din Rusia să rămână stocate în interiorul ţării, în loc să fie distribuite la nivel global, relatează corespondentul Euronews la Moscova. Propunerea legislativă ar urma să mai treacă prin două runde de votare în Duma, iar ulterior să fie trimisă în camera superioară a parlamentului, după care, în caz de adoptare, să fie semnată de preşedintele Vladimir Putin.

  Citeste mai mult pe adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.