duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Rusia a lovit din nou Ucraina cu atacuri masive cu drone

  de - | 19 mai 2024, 9:54 AM | Internaţional

  0

  Rusia a lovit din nou Ucraina sâmbătă seara cu atacuri masive cu drone, transmite dpa, citată de Agerpres. Deocamdată nu există informaţii despre pagube sau victime.

  Zonele afectate au inclus Kievul, regiunea Viniţa din sud-vestul capitalei, regiunea de frontieră din nord-estul Ucrainei Sumî, regiunea centrală Cerkasî, oraşul Nikolaiev din sudul ţării şi oraş-port Odesa de la Marea Neagră, spun forţele aeriene ucrainene.

  Explozii ar fi fost auzite în cea mai mare parte a Ucrainei. Anterior a existat o alertă aeriană în numeroase zone. Deocamdată nu există informaţii despre pagube sau victime, scrie dpa.

  Explozii au fost raportate şi în Peninsula Crimeea, ocupată de Rusia, la Marea Neagră.

  Apărarea aeriană din Sevastopol a respins un atac cu rachete, a anunţat pe Telegram, în primele ore ale zilei de duminică, guvernatorul numit de ruşi al Crimeei, Mihail Razvojaev.

  Guvernatorul a citat serviciile de salvare din Sevastopol, spunând că iniţial nu au fost raportate daune asupra infrastructurii civile.

  Informaţiile furnizate de ambele părţi nu au putut fi iniţial verificate independent, potrivit dpa.

  sursa: Adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.