joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Rusia a început exerciții militare în apropierea graniței cu Ucraina, a doua zi după negocierile cu SUA

  de - | 11 ianuarie 2022, 8:59 PM | Internaţional

  0

  (foto: Vitaly V. Kuzmin, Wikipedia)

  Trei mii de soldați ruși au început marți exerciții cu muniție reală în vestul Rusiei, inclusiv în zone apropiate de Ucraina, potrivit agenției de presă Interfax, citată de Reuters, la o zi după ce Rusia și Statele Unite au purtat discuții cu privire la cererile de garanții de securitate ale Moscovei, pentru detensionarea situației geopolitice. Kremlinul a declarat marți că nu are motive de optimism cu privire la o posibilă înțelegere, scrie Biziday.ro.

  Potrivit presei, exercițiile vor avea loc în regiunea Smolensk, lângă granița cu Belarus, și în regiunile Voronezh, Belgorod și Bryansk, în apropiere de Ucraina. În afară de muniția reală, exercițiile includ tehnică de luptă precum vehicule de infanterie BMP-2 și tancuri T-72B3, care vor fi utilizate pentru simularea atacurilor cu vehicule blindate și arme de foc asupra unor ținte aflate la distanțe mari, de până la 1.200 de metri.

  Sursa: Biziday.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.