Rusia a aprobat Sputnik Light, vaccinul anti-Covid care se administrează într-o singură doză

  de - | 6 mai 2021, 9:09 PM | Internaţional

  0

  (foto: news18.com)

  Rusia a declarat că vaccinul anti-Covid Sputnik Light, care se administrează într-o singură doză, are o eficacitate de 79,4% şi ar costa mai puţin de 10 dolari/doză, relatează CNBC, citat de Aleph News.

  Fondul de investiţii suverane al Rusiei (RDIF) a anunţat că vaccinul este produs de Insitutul de Cercetări Gamaleya din Moscova, are o rată de eficacitate de 79,4% şi o doză de vaccin ar costa mai puţin de 10 dolari.

  Faza a 3-a a studiilor clinice a avut loc în Rusia, Emiratele Arabe Unite şi Ghana, printre altele, şi a cuprins 7.000 de pacienţi.

  Peste 20 de milioane de oameni au fost vaccinaţi cu prima doză din Sputnik V.

  Sursa: alephnews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.