sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Doi ruși, deposedați de bijuterii și ceasuri în valoare de 8,5 milioane de euro pe aeroportul din Barcelona

  de - | 7 august 2023, 9:25 AM | Internaţional

  0

  Poliția catalană a reținut două persoane în orașul Salt, în nordul provinciei Gironès, după ce acestea au furat o valiză care conținea bijuterii și ceasuri în valoare de 8,5 milioane de euro.

  Hoții au furat valiza cu ceasuri și bijuterii din zona de depozitare a bagajelor Emirates Airlines de pe aeroportul din Barcelona.

  Associated Press a transmis că victimele acestui furt erau cetățeni ruși care așteptau un zbor al companiei Emirates Airlines. Aceștia aveau un bagaj de mână care conținea o adevărată ”comoară la purtător”, respectiv ceasuri și bijuterii, inclusiv un inel de 47 de carate, evaluat la numai puțin de 4,5 milioane de dolari.

  Valoarea totală a bunurilor de care au fost deposedați rușii a fost estimată la 8,5 milioane de euro.

  Din ancheta preliminară, în valiza rușilor (marca ”Hermes”, potrivit informațiilor furnizate de anchetatori) se mai aflau o broșă Chanel de 750.000 euro și cercei cu diamante în valoare de 500.000 euro.Pe lângă acestea, în valiză se afla și un ceas Bulgary, în valoare de 800.000 euro, plus 10.000 de euro cash.

  Hoții au reușit să plece de pe aeroport cu o mașină închiriată, potrivit informațiilor din anchetă, dar au fost identificați cu ajutorul imaginilor obținute de la camerele de supraveghere ale aeroportului.

  sursa: Gândul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.