Ruptură în PSD Arad? Măduța i-a dat cu flit lui Căprar în plină campanie

  de Doru Jidoi, Lucian Dănilă | 12 noiembrie 2014, 4:57 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  PSD, filiala locală, a avut astăzi musafiri de la București. A venit Dan Botănoiu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, un prieten al lui Dorel Căprar așa cum chiar secretarul de stat a precizat. Cei doi, Botănoiu și Căprar, au organizat o conferință de presă după ce au fost în zona Nădlac pentru a sta de vorbă cu fermierii.

  Conferința a fost programată la ora 12, dar s-a decalat pentru că Botănoiu și Căprar au întârziat aproape jumătate de oră. Dincolo de subiectul legat de fermieri, toți cei prezenți au observat lipsa lui Flavius Măduța, deputat și președinte al organizației municipale a partidului.

  Sunat de Flavius Ghender, purtătorul de cuvânt al organizației locale, Măduța a refuzat să coboare două etaje, el aflându-se în birou. „Eu l-am sunat, sună-l și tu că nu știu de ce nu coboară”, i-a transmis Ghender lui Căprar. Vădit iritat, Căprar a reacționat: „hai să începem dacă nu vine…”

  Se pare că ruptura dintre cei doi a apărut în urmă cu câteva săptămâni. Atunci Măduța lupta pentru cooptarea în partid a unui important pedelist. Căprar a fost unul dintre cei care s-a opus și, se pare că, de aici până la neînțelegeri nu a mai fost niciun pas…

  Ce a spus secretarul de stat?

  Botănoiu s-a întâlnit cu agricultorii de la Nădlac, tema principală de discuţie fiind traversările la autostradă. Localnicii erau nemulțumiți de faptul că odată cu construirea autostrăzii nu mai pot ajunge la pâmânturi. „Banii necesari au fost alocaţi, demersurile de ordin tehnic şi birocratic au fost finalizate, astfel că săptămâna viitoare vor demara lucrările. Mai exact, ANIF finanţează execuţia unei subtraversări, însă, în urma discuţiilor purtate, CNADNR a acceptat să lăţească cele două traversări supraterane şi să asigure o structură de rezistenţă adecvată trecerii unor utilaje agricole”, a spus Botănoiu. Chiar dacă este vorba despre excavarea a 48.000 de metri cubi de pământ, spune secretarul de stat, firma a dat asigurări că lucrările de decolmatare vor dura o perioadă scurtă, o săptămână sau maximum două.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.