„Ruleta rusească”, pe scena Teatrului de Vară

  de Special Arad | 26 iulie 2021, 12:07 PM | Cultură

  0

  Miercuri, 28 iulie, începând cu ora 20:00, la Teatrul de Vară se va juca „Ruleta rusească”, o adaptare scenică după poemul „Norul cu pantaloni” de Vladimir Maiakovsky, regizat și jucat de actorul Ovidiu Niculescu.

  Actorul Ovidiu Niculescu, care a jucat rolul principal în lungmetrajul „Restul e tăcere” (regizat de Nae Caranfil), spune despre „Ruleta rusească” că „este spectacolul care mă reprezintă cel mai mult dintre toate ca artist”.

  De ce „Ruleta rusească”? Simplu, pentru că în lumea de azi, ruleta rusească este jocul în care suntem obligați să trăim de către societate, de politică, de dogmele religioase și, din păcate, inclusiv de iubire.

  Prețul unui bilet este 5 lei și poate fi achiziționat de la Teatrul de Vară (str. Gheorghe Barițiu, nr. 16), în fiecare luni și marți, între orele 09:00 – 16:00, și miercuri, între orele 09:00 – 16:00 și 18:00 – 20:00, pentru spectacolul din săptămâna respectivă.

  La spectacol pot participa persoanele vaccinate anti-covid, persoanele trecute prin boală (max. 180 zile) sau cei care prezintă un test RT-PCR negativ (max. 72 ore) sau test antigen rapid (max. 24 ore). Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară (dezinfectare, termometrizare, mască de protecție obligatorie), în limita a 200 de locuri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.