Ruja Petru, plutonier adjutant șef în cadrul ISU Arad, a trecut la cele veșnice

  de Special Arad | 3 May 2022, 3:19 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” (ISU) Arad nu vine întotdeauna cu vești bune, că s-a stins un incendiu sau că s-a salvat o viață. Uneori, și pompierii vin cu vești triste, la care nicio intervenție nu era posibilă. Așa cum e și azi.

  „Din păcate, colegul nostru plt. adj. șef Ruja Petru a pierdut lupta cu boala crâncenă de care suferea. Mai bine de 17 ani a făcut parte din «familia» Secției de Pompieri Bârzava și a pompierilor arădeni, fiind încadrat la formațiunea de pază. Condoleanțe familiei îndoliate!
  Dumnezeu să te odihnească.
  Pompierii nu mor niciodată!” – este anunțul pompierilor arădeni pe pagina de Facebook ISU Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.