miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Rugbiul arădean s-a făcut de râs la Bârlad

  de Dan Lazăr | 27 octombrie 2019, 1:47 AM | Sport

  0

  Echipa arădeană de rugby a suferit, sâmbătă, o adevărată corecție în deplasarea susținută în micuțul orășel moldav Bârlad, pierzând cu scorul de 91-0! Gazdele au părut singure pe teren, reușind nu mai puțin de 13 eseuri, toate transformate, CS UAV Arad neavând, din păcate, nicio replică.
  În urma meciului din weekend, cele două echipe au devenit colege de clasament, ambele având câte două victorii și trei eșecuri, Rugby Club Bârlad ocupând locul 4, cu 12 puncte, în timp ce arădenii lui Marian Grindei se află pe locul cinci, cu 8 puncte acumulate.
  Celelalte jocuri de sâmbătă s-au încheiat cu rezultatele: CSM Bucovina Suceava vs. CSM Galați 0-25, RC Grivița București vs. Știința Petroșani 3-73 și RC Gura Humorului vs. CS Năvodari 8-41.
  Liderul Diviziei Naționale de seniori rămâne Știința Petroșani, singura formație neînvinsă după cinci runde.
  În etapa viitoare, programată în 2 noiembrie, CS UAV se va deplasa pe terenul celor de la RC Grivița București, prilej de reabilitare a imaginii șifonate de la Bârlad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.