Update Rudele tânărului care a bătut un bărbat la Agrișu Mare se apără: „Victima a sărit la bătaie și a primit-o el”

  de Andrei Fuliaș | 29 October 2018, 2:16 PM | Știri Arad | Târnova | Topic special

  1

  Bărbatul de 48 de ani, bătut la Agrișu Mare

  O întâmplare petrecută, ieri, la Agrișu Mare pare desprinsă din bancuri. Și chiar ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns. Astfel, am aflat de pe la sursele noastre din Agrișu Mare că, în timp ce lucra la o casă aflată în construcție, un tânăr a reușit, ca orice „Dorel” care se respectă, să dărâme gardul vecinului, lângă care făcuse niște săpături. Trezindu-se cu gardul dărâmat, proprietarul s-a dus să-l ia la rost pe „Dorel”. Numai că lui „Dorel” nu prea i-a convenit să fie luat la rost și l-a luat la bătaie pe păgubit, acesta din urmă rămânând și bătut și cu gardul dărâmat.

  Doar că lucrurile nu se vor opri aici, bărbatul bătut alegând să facă o plângere la Poliție și să-și scoată un certificat medico-legal în urma bătăii încasate. Iar „Dorel” nu doar că-i un meșter nu prea iscusit, ci este de acum cercetat și de poliție pentru loviri și alte violențe, dar lucrurile se pot înrăutăți și mai tare, în funcție de ce vor spune medicii legiști.

  În consecință, am luat legătura și cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad pentru a vedea exact despre ce este vorba.

  „A existat un conflict spontan între un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Agrișu Mare, și un bărbat de 25 de ani din Drauț, în umra căruia bărbatul a fost agresat fizic de tânăr. Cel agresat s-a deplasat la Serviciul de Medicină Legală Județean pentru a i se elibera un certificat medico-legal, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale, vor fi luate măsurile legale în cauză. În prezent se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe”, a declarat, pentru Special Arad, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, inspector principal de poliție Lorena Radu.

  UPDATE

  După articolul de mai sus, am fost contactați telefonic de către cumnatul celui pe care noi l-am botezat „Dorel” și care a fost implicat în scandalul de la Agrișu Mare. Darius Bucilă este cumnatul tânărului de 25 de ani și ne-a sunat să ne spună varianta lor față de cele întâmplate. Astfel, o să redăm în continuare ceea ce spune Darius.

  „Parțial este adevărat ceea ce s-a spus, parțial nu. Într-adevăr, s-a lucrat la casa fratelui meu, aflată în construcție, iar cumnatul meu a ajuns din greșeală cu cupa excavatorului la gardul vecinului. Nu era un gard nou, era unul vechi și din bulamaci, dar nu asta are importanță. Imediat, vecina de dincolo de gard a venit să vadă despre ce e vorba și, deși i-am spus toți cei cinci care ne aflam acolo că ne pare rău și că o să reparăm gardul, l-au făcut pe cumnatul meu în toate felurile și l-au blestemat în fel și chip. Apoi doamna a plecat și mai târziu a venit ginerele ei, cu care ne cunoaștem de când eram copii. L-am văzut că era nervos. L-a văzut și fratele meu, la a cărui casă lucram, că era extrem de nervos și cred că și mirosea destul de tare a băutură. Fratele meu l-a rugat să nu intre în curtea lui, că știa că spriritele sunt deja inflamate. I-a promis că-i repară gardul și l-a rugat să discute mai târziu, când sunt calmi toți. La un moment dat victima l-a văzut pe cumnatul meu, cel care rupsese stâlpul gardului, că vine de după casă și a sărit la el. S-au luat de piept și s-au îmbrâncit, după care au căzut amândoi în șanțul care tocmai fusese săpat când a fost rupt stâlpul gardului. Când s-au ridicat, ginerele vecinei a luat o cărămidă în mână, iar cumnatul meu s-a speriat că vrea să-l lovească cu cărămida și i-a dat doi pumni. Noi am sărit imediat și i-am despărțit, dar omul era deja lovit. Nu mai aveam ce face. Nouă ne pare rău că s-a ajuns la treaba asta, dar puneți-vă în locul cumnatului meu. Ce era să facă, să stea să-i dea cu cărămida în cap? Era și deja nervos după ce l-au înjurat și l-au făcut în toate felurile, iar după ce a sărit omul la bătaie… s-a ajuns aici, spune Darius Bucilă, cumnatul tânărului de 25 de ani care l-a lovit pe bărbatul de 48 de ani.

  La câteva minute după convorbirea cu Darius Bucilă, am fost sunați și de către fratele acestuia, Denis, cel la a cărui casă se lucra și pe proprietatatea căruia s-a întâmplat totul. Acesta ne-a povestit aceeași variantă, cum era evident și și-a cerut scuze pentru ce s-a întâmplat între cumnatul său și bărbatul de 48 de ani. „Nu m-am certat niciodată cu vecinii și nici nu mi-am dorit asta. Întâmplarea cu gardul e una nefericită și am promis că-l reparăm noi. M-am rugat de vecin să nu intre în curte ca să nu se ajungă la scandal. Din păcate, acesta a intrat, a sărit la bătaie, iar Naty, cumnatul meu, l-a lovit cu pumnul, speriat să nu primească o cărămidă în cap. Cam asta s-a întâmplat”, spune Denis Bucilă.

  Cum era normal, noi am publicat și dreptul la replică în această poveste. Mai departe, părțile implicate susțin, fiecare, că își vor căuta dreptatea în instanță.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Autorii .pentru că au fost trei , sînt de religie penticostală , iar doi dintre ei sînt recidiviști. Asta se întîmplă datorită faptului că primarul Farcașiu are tot felul de combinații cu bistrițenii veniți acolo, pentru că și aceștia sînt vinituri (așa se întîmplă cînd năvălesc ghiolbanii needucați).Sperăm ca poliția să-și facă treaba nestingheriți și presați de primar , iar infractorii să-și găsescă ceea ce au căutat. este trist ce se întîmplă acolo de cîțiva ani încoace.Nu de mult au fost descoperite arme clandestine acolo la o stînă.

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.