vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, a murit la vârsta de 57 de ani

  de - | 12 martie 2023, 3:01 PM | Sport

  0

  Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, a murit azi, la vârsta de 57 de ani. Obreja suferea de cancer și fusese eliberat din închisoare în urmă cu câteva luni pentru a se putea trata.

  Drum lin, Rudel Obreja! Fostul campion dinamovist Rudel Obreja s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 57 de ani. Anunțul a fost făcut de familia sa”, a comunicat CS Dinamo, scrie GSP.ro.

  Cu adâncă durere în suflet, anunțăm trecerea în neființă a fostului om de box Rudel Obreja. Drum lin printre stele, drag prieten! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris pe Facebook și vicereședintele Ligii Profesioniste de Box din România, Plosca Viorel.

  Născut pe 6 august 1965, la Galați, Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 și cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câștigător al Centurii de Aur și al titlului național.

  Obreja fusese condamnat în 2018 la 5 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, încheie GSP.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.