Ruben Stoia propune două noi nume de campioni: Gabriel Bozan și Alexandru Ianțoc! „A fost bărbat adevărat”

  de Lucian Dănilă | 29 octombrie 2020, 4:49 PM | Sport

  0

  Ruben Stoia nu mai are nevoie de nicio prezentare. Face de toate într-un sport al bărbaților, fiind și antrenor dar și președinte de club și totodată organizator de evenimente foarte importante pentru boxul și kickboxul local dar și național.

  El este cel care l-a readus în ring pe Eduard Gafencu, sportivul cu cea mai mare „explozie” în sporturile de contact din România în ultimii doi ani. Drumurile lui Ruben și Eduard s-au despărțit în această vară, dar acesta nu renunță la gândul de a forma noi campioni.

  „Vă spun acum două nume: Gabriel Bozan și Alexandru Ianțoc. Sunt sportivi cu un potențial foarte mare și pot deveni viitori campioni”, ne spune Ruben.

  Gabriel Bozan este campion mondial ISKA, o organizație foarte cunoscută în lume. S-a pregătit în ultimii opt ani în Austria, la Viena, dar acum s-a întors la Arad și datorită lui Ruben dar și a unor sponsori ca Denistal, Vecchia Signora, TP Reale Estate și Trans Alex, pe care i-a enumerat chiar Ruben Stoia. „Vreau să le mulțumesc din suflet”, spune el.

  Pandemia de coronavirus ne-a privat de foarte multe lucruri care în trecutul apropiat erau normale. Zilele trecute a avut loc la Arad o gală „Colosseum-Grand Prix” care s-a desfășurat la Sala Polivalentă, dar – evident – fără spectatori. Gabriel Bozan a câștigat meciul său și acum își așteaptă viitorii adversari.

  Alexandru Ianțoc este al doilea nume pe care ni-l propune Ruben. A participat și el la gala de la Arad, acolo unde a pierdut chiar în fața fostului elev al lui Ruben Stoia, Eduard Gafencu. Meciul are o istorie în care virusul COVID-19 chiar și-a băgat… coada. Atât adversarul lui Ianțoc, cât și al lui Gafencu, au fost testați pozitiv la noul coronavirus. În lipsă de adversari și de posibilitatea de a fi invitați alții, Ianțoc a acceptat să lupte contra lui Gafencu la categoria 80 kg. „Are doar două meciuri în galele de kickbox și a acceptat să lupte cu Edi Gafencu. Nu mulți aveau curajul ăsta. A fost bărbat adevărat! A fost un meci bun”, spune Ruben Stoia despre elevul său.

  Foto: Viorel Muscă și Ruben Coșa

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.