Romtelecom a reintrodus în grilele sale Look TV şi Look Plus

  de Special Arad | 10 august 2014, 12:01 PM | Naţional

  0

  Romtelecom a reintrodus în grilele sale Look TV şi Look Plus, care difuzează Liga 1, după ce s-a ajuns la un acord privind retransmiterea acestor televiziuni.

  “Începând de astăzi, canalul Look Plus este disponibil pentru toate abonamentele de bază de televiziune de la Romtelecom.

  Canalul LookTV va fi disponibil spre abonare pentru clienţii Romtelecom la începutul săptămânii viitoare. Pentru detalii şi comenzi, vă rugăm să apelaţi 1930 gratuit în reţeaua Romtelecom sau TelVerde 0800800800. Vă mulţumim pentru înţelegere”, se spune pe pagina de Facebook a companiei Romtelecom.

  În ceea ce priveşte Look TV, postul va fi alături de Look HD într-un pachet separat, Extra Liga I, care va costa 1.7 eur fără TVA, potrivit companiei.

  4 meciuri pe etapă transmite Look Plus, scrie ProSport.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.