joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2ROMATSA, în doliu. Un controlor de zbor a decedat în timpul serviciului

  de Special Arad | 15 octombrie 2019, 11:05 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Unul dintre controlorii de trafic aerian a făcut stop cardiac chiar în timp ce dirija zborurile. Activitatea sa a fost preluată imediat de un alt coleg. Echipajele medicale sosite imediat nu au mai putut face nimic pentru controlorul de trafic aerian şi i-au declarat decesul.

  Pasagerii şi echipajele din avioanele pe care le dirija bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, nu au fost nici o clipă în pericol.

  Până în 2001 controlorii de trafic puteau să se pensioneze la cerere la 50 de ani și de drept la 52. De atunci a intrat în vigoare altă lege și se pensionează la 65 de ani de drept.

  UPDATE

  Controlorului i s-a făcut rău în ora de repaus, în camera de relaxare. Acesta a fost dus imediat la cabinetul medical din sediu unde o asistentă i-a acordat primul ajutor. La scurt timp, la fața locului a ajuns și o ambulanță SMURD. Victima nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul.

  UPDATE 2

  Surse din cadrul companiei ne-au declarat că bărbatul care a murit este din București. Așa cum se cunoaște, peste 40 de angajați ai ROMATSA sunt arădeni.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.