Românul cu „metrul de autostradă” este șocat de miile de mesaje pe care le primește de la compatrioți

  de Special Arad | 11 martie 2019, 8:22 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Ștefan Mandachi, omul de afaceri care a lansat manifestul pentru construirea de autostrăzi și care a anunțat că va opri activitatea afacerilor sale timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15:00, a spus într-un interviu la Digi24 că a fost șocat de valul de susținere pe care l-a primit.

  „Am cel puțin 4.000 de mesaje necitite în telefon”. El a spus că înainte de clipul-protest, oamenii de afaceri se temeau și erau în zona de confort, dar că acest lucru s-a schimbat.

  Întrebat ce mesaj are pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, Mandachi a declarat: „Să pună mâna pe lopată, să înceapă șantierul. De mâine, dacă mă întrebați de când. Știu că nu se poate. Practic nu este posibil ca de mâine se înceapă, dar să fie un semnal de alarmă. Eu știu că la mine la firmă, când avem niște probleme, fac o ședința și spun: Dom’le, avem niște probleme. Dacă continuăm în linia asta, putem să închidem și firma. Să ia toate informațiile pe care le are și să treacă la treaba”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.