duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Românii vor putea retrage bani cash de la casele de marcat dintr-un supermarket

  de - | 19 februarie 2023, 1:31 PM | Naţional

  0

  Unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de magazine din România vine cu un serviciu inedit pentru piața locală. Mai exact, când vor plăti cumpărăturile, clienții vor putea retrage de la case bani cash.

  Este vorba despre lanțul de magazine Penny. În țara noastră, acesta are 338 de unități. Într-un comunicat de presă, Penny a anunțat că implementează un program de cashback disponibil în toate magazinele din țară.

  Astfel, clienții PENNY pot retrage numerar de la casă când își plătesc cumpărăturile. Suma maximă pe care o pot retrage de la case este de 200 de lei.

  PENNY a introdus serviciul cashback în toate cele 338 de magazine din România. Acest sistem de retragere numerar la casa de marcat este disponibil pentru toate cardurile de credit sau debit care au această opțiune activă, informează compania.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.