Românii au votat destinaţia turistică a anului 2022. Care este orașul care a câştigat marele titlu

  de - | 26 June 2022, 3:42 PM | Naţional | Turism

  0

  (foto: Facebook/Destinaţia Anului)

  Capitala Moldovei a câştigat premiul publicului, românii fiind cei care au votat online, pe www.destinatiaanului.ro. În finală au intrat Braşov, Iaşi şi Târgovişte, oraşele fiind alese în urma a 50.000 de voturi. Premiul Juriului a fost acordat Braşovului.

  Românii au stabilit că cea mai frumoasă destinaţie din ţară în 2022 este Iaşi.

  „Titlul Destinaţia Anului 2022 înseamnă pentru Iaşi vizibilitate mai mare şi o confirmare a faptului că oamenii care vin aici se simt bine şi se vor simţi bine, că au ce face, au cum să-ţi petreacă timpul liber, au ce vedea, se pot bucura de vib-eul specific acestui oraş plin de tineri”, a spus Anca Zota, reprezentanta Centrului de Informare Turistică din Iaşi.

  În cadrul competiţiei, vedeta de televiziune Gianina Corondan a vizitat oraşele din finală, iar filmările vor fi prezentate pe parcursul verii (la Prima TV). „Iaşul are haz. Multe oraşe sunt frumoase, bine structurate, dar Iaşul are un haz, un dor de viers, aşa. Ei bine, hazul acesta care vine de la Creangă, îmbinat cu arta de a povesti, este specificul moldovenesc, după mine. Şi arta de a face cozonaci. Nu am mâncat cozonaci mai buni ca în Moldova nicăieri”, a mărturisit Gianina Corondan.

  Citeste mai mult pe adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.