România, tomberonul Europei. Un nou transport de deșeuri, oprit la vama din Nădlac

  de Special Arad | 9 March 2023, 10:10 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Garda de Mediu Arad/Facebook)

  Un nou transport de deșeuri a fost oprita la Vama Nădlac de comisarii Gărzii de Mediu Arad. Nu este prima dată când actele de însoțire a mărfii nu corespund cu realitatea, iar astfel tone de deșeuri provenite din alte țări ajung la noi în țară. De data aceasta, deșeurile proveneau din Germania, iar destinatarul era un firmă din Dâmbovița

  „În documentele care însoțeau cele 23 de tone de deșeuri ( vezi foto) era menționat codul pentru deșeuri materiale plastice și de cauciuc.
  Având în vedere că marfa din automărfar nu corespundea cu documentele însoțitoare , acestuia i-a fost interzisă în data de 07.02.2023 intrarea în țară prin PTF Nădlac 2- autostrada
  Transportul provenea din Germania și avea destinatar un agent economic din jud.Dâmbovița,” menționează Garda de Mediu Arad pe o rețea de socializare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.