România s-a calificat în finala Eurovision cu piesa „De la capăt” a trupei Voltaj!

  de Special Arad | 20 mai 2015, 8:23 AM | Internaţional | Muzică

  0

  Trupa românească Voltaj a primit un număr suficient de voturi în semifinala concursului Eurovision, astfel că s-a calificat în finala care se va desfășura la Viena, în Austria.

  Finala va avea loc în seara zilei de 23 mai când băieții de la Voltaj speră să obțina un loc bun cu piesa „De la capăt” care spune povestea copiilor rămași acasă, în România, după ce părinții lor au plecat în străinătate la muncă.

  Clipul piesei a fost filmat pe Clisura Dunării.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.