sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  România poartă galben de Ziua Internațională a Supraviețuitorilor de Cancer

  de Special Arad | 2 octombrie 2014, 2:05 PM | Naţional

  0

  Astăzi, 2 octombrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Supraviețuitorilor de Cancer, Asociația Little People Romania invită publicul larg să poarte galben în semn de solidaritate și respect față de cei care au învins în lupta împotriva bolii.

  Totodată, publicul este încurajat să îi susțină pe supraviețuitori și să transmită mesajul: există speranță, cancerul poate fi învins!

  „Pe 2 octombrie vom purta galben, culoare ce semnifică reușita asupra bolii, pentru că ne pasă și pentru că ne dorim ca mesajul plin de speranță să ajungă la toți cei care au nevoie! Sperăm ca acest gest simbolic de solidaritate să fie o sursă de motivație pentru toți cei care în acest moment urmează tratamentul oncologic și care au mare nevoie de încurajare.” a declarat Katie Rizvi, fondatoare a Asociației Little People Romania și a Clubului Temerarii.

  Sursa: Televiziunea Medicală

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.