marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „România e cea mai frumoasă ţară din Europa”. Milionarul britanic care s-a îndrăgostit de România

  de Special Arad | 28 decembrie 2014, 1:03 PM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Paul Lister, milionarul britanic care a avut ideea realizării documentarelor ”Wild Carpathia” despre ţara noastră, a declarat că România este ”în top 5 cele mai frumoase ţări din lume şi cea mai frumoasă ţară din Europa”.

  Anca Dobrescu, coordonator de proiect în cadrul fundaţiei European Nature Trust, susţine că Lister a fost în 130 de ţări, însă România ocupă un loc special în inima lui. ”Când vorbeşte despre România, ochii îi devin mai vii, glasul i se însufleţeşte. El spune că România este în top 5 cele mai frumoase ţări din lume şi cea mai frumoasă ţară din Europa”, a declarat Dobrescu.

  Ea mai spune că Lister este cel care a insitat ca Prinţul Charles să facă parte din proiectul ”Wild Carpathia”. ”Nu e un secret că Prinţul Charles e un mare fan al României. Paul a insitat şi l-a convins să apară în documentar. Poate că un om ca Paul Lister ştie bine ce vorbeşte când spune că România e un loc unic în lume. Aşa au început documentarele ‘Wild Carpathia’”, a precizat Dobrescu.

  Sursa: Gandul.info

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.