România, cel mai mare producător de haine și pantofi din Europa. 400.000 de români produc pentru branduri celebre

  de - | 25 octombrie 2019, 8:34 AM | Naţional

  0

  România este cel mai mare producător de haine şi pan­tofi din Europa, potrivit publicației ZiarulFinanciar.ro.

  Publicația ZF.ro afirmă că mărci precum Armani, Dolce & Gabbana, Zara, Max Mara sau Nike lucrează cu producători locali, conform celui mai recent raport (ediţia 2019) al Clean Clothes, o organizaţie care grupează mai mul­te sindicate din industria de profil şi mai multe organizaţii non-guvernamentale. Acesta identifică câteva zeci de branduri – de lux şi mass market -, unele dintre cele mai mari din lume, care îşi pun pe etichete sintagma „made in Romania“.
  Raportul mai arată că în România există 9.000 de firme care produc haine şi pantofi şi care au 400.000 de salariaţi (oficiali şi neoficial).

  Citește mai multe cu un singur click aici: Ziarul Financiar.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.