vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  România câștigă cu 3 la 0 „la masă verde” meciul cu Norvegia

  de Special Arad | 18 noiembrie 2020, 7:46 PM | Sport

  0

  România câștigă „la masa verde”, cu 3 la 0, meciul cu Norvegia din Liga Națiunilor – Este decizia UEFA. Partida nu s-a mai jucat, duminică seară, după ce scandinavii nu au mai făcut deplasarea.

  Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA a decis să acorde naționalei României victoria la „masa verde”, cu 3-0, în meciul cu Norvegia, din Liga Naţiunilor.

  Anunțul este făcut de echipa scandinavă pe Twitter.

  Federația norvegiană are la dispoziție 5 zile pentru a cere o justificare a hotărârii, apoi poate face apel. Partida din Liga Națiunilor nu s-a mai jucat, duminică.

  Delegația Norvegiei nu a mai fost lăsată să plece din țară pentru că în lot a fost descoperită o infectare cu SARS CoV-2.

  Decizia autorităților de la Oslo a provoat critici în plan intern. După victoria la „masa verde”, clasamenul grupei noastre arată astfel: pe primul loc, Austria, cu 12 puncte. Urmează Norvegia cu 9 puncte și România cu 7 puncte.

  Pe ultimul loc se află Irlanda de Nord, echipă pe care tricolorii o întâlnesc la Belfast de la ora 21.45.

  sursa: Europa FM

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.