Keșeru s-a prezentat: „Vreau să facem lucruri mărețe la UTA!”

  de Lucian Dănilă | 31 May 2022, 7:48 PM | Sport

  0

  Claudiu Keșeru a ajuns la Arad și s-a prezentat în calitate de nou component al lotului Bătrânei Doamne. Deși a semnat contractul cu gruparea arădeană, internaționalul român mai este încă legat contractual de clubul FCSB până la data de 30 iunie.

  Noul fotbalist al grupării arădene a fost prezentat de Alexandru Meszar. „Mă bucur să vi-l prezint pe cel mai titrat jucător care a evoluat vreodată pentru UTA”, a început Meszar, după care a început o înșiruire de cifre, toate titlurile de campion câștigate în țară sau în Bulgaria, cu Steaua și Ludogoreț, dar și cele 278 de goluri din carieră, dintre care 113 pentru Ludogoreț, 20 pentru Steaua, 11 pentru Nantes, 33 pentru Angers și altele, aici figurând și cele 13 goluri pentru echipa națională în cele 47 de apariții în tricoul „tricolor”.

  Conferința de presă a fost lungă și vom reveni asupra ei, dar încă din start Keșeru s-a arătat încântat că a ales UTA. „Am ales sentimental, nu banii m-au convins. Din punct de vedere financiar, cred că este unul dintre cele mai mici contracte din cariera mea, dar nu asta contează”, a început el, recunoscând că a fost convins să vină la UTA și de două dintre persoanele cu care a discutat, Alexandru Meszar și Ilie Poenaru.

  IMG 8754

  „Ai atins o coardă sensibilă”, a răspuns Claudiu atunci când l-am întrebat ce a însemnat antrenorul Ionuț Popa pentru el. A oftat, a luat o pauză de la vorbit, după care a continuat: „Este unul dintre antrenorii care mi-a marcat cariera. Este cel care m-a luat la 15 ani la echipa mare la FC Bihor, cel care mi-a vorbit foarte multe la antrenamente și care m-a aruncat în luptă la doar 16 ani”, a continuat el.

  Claudiu Keșeru nu ascunde că încă se gândește la echipa națională și crede că UTA poate fi o rampă spre acest deziderat. „Cât timp voi activa mă voi gândi în fiecare zi la echipa națională. Am lucrat cu Edi Iordănescu la FCSB și am avut o relație foarte bună”, spune el.

  În ceea ce privește obiectivele sale la UTA, Claudiu a spus că trei dintre ele sunt personale: „Să ajung la 300 de goluri în carieră pentru că acum am 278 și cam stagnez acolo, să ajung la 50 de selecții la echipa națională pentru că am 47 și după ce an de an m-am bătut la titlu în ultimii ani indiferent unde am jucat, vreau să facem lucruri mărețe la Arad. Normal că vreau în play-off!”, a spus el.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.