vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  România a remizat cu Islanda, Macedonia de Nord a spulberat-o pe Armenia

  de - | 12 noiembrie 2021, 12:12 AM | Sport

  0

  Ca să ajungem la baraj, bănuind că vom bate pe Liechtenstein pe 14 noiembrie, avem nevoie ca Islanda să nu piardă meciul pe care-l va disputa în Macedonia de Nord. România avea nevoie de victorie pentru a nu avea emoţii pentru locul 2, poziţie care ar fi dus-o la barajul din primăvara lui 2022.

  A început însă timid şi nu a reuşit să facă diferenţa pe tabela de marcaj în prima repriză, mai mult, glonţul trecând pe la urechea elevilor lui Mirel Rădoi de două ori, la două faze ale oaspeţilor.

  Jocul a curs la fel şi în mitanul secund, singura fază notabilă fiind şutul în bară al lui Ianis Hagi, în minutul 85. România, după 0-0 cu Islanda, cu 14 puncte, a căzut pe locul 3 în grupa J şi, pentru a ajunge la baraj, depinde de rezultatul meciului dintre Macedonia de Nord (acum clasată pe poziţia a doua) şi Islanda.

  Citeste mai mult: adevărul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.